Zula Hesap Silme

Oyununuzu silmek için Support Goodgame Studios sayfasından Ticket yollamanız gerek:
 Oyunda sağ üst kısmında "Forum","Oturumu kapat","Seçenekler"ve "DESTEK" tuşları var. 

"DESTEK" tuşuna bas, sonra başka sayfa açılacak: Goodgame Studio Desteği, Aşağa git ve "E-Posta-destegi"ne bas. "E-posta destek formu Big Farm" açılacak.

"Nick" ve "nerede oynadığın" önceden doldurulmuş oluyor. 2x E-postanı yaz. Sonra "konu" yazan yerde "Hesap" a tıkla ve "alt kategori"de ise "Hesabı sile" tıkla.

Tekrar bir alt Forum açılacak: -"Lütfen buraya hesap şifreni gir, "(buraya oyunda kullandığın şifreyi yaz.), -"Bunların haricinde bildirmek istediğin bir konu varsa buraya yazabilirsin":buraya isteğe göre silme nedenini yazabilirsin ama gerekli alan değildir.
En son olarak da "Gönder" tuşuna bas. 

E-postanıza bir Tıcket numarası ile mail yollanacak, yani bu ne demek oluyor: göndermiş olduğunuz E-mail alınmıştır. Tıcket numarası ile işlemin durumuna bakabilirsiniz. (tam olarak bilgiler e-postada olması gerek).
Tüm bilgileriniz eksiksiz ve doğru ise her şey sorunsuz gitmesi gerekir, aksi takdirde bir talep alırsınız. Kullanıcı adınız silindiği takdirde size Mail ile Cevap gelecektir.

Oyun silindiği an hala Foruma girme şansınız vardır ama eğer Forumdan da silinmek istiyorsanız o yollamış olduğunuz Mail deki şu alana "Bunların haricinde bildirmek istediğin bir konu varsa buraya yazabilirsin" yazabilirsiniz.(ama buraya tam olarak Forumdaki kullanıcı adınızı yazın.